Bel Etage - luksuzni stanovi u Splitu

Utorak, 09.02.2016. | Vijesti
Luksuzna građevina Bel Etage se sastoji od dvije garažne etaže, suterena u kojem su ulazni lobby s recepcijom, fitness i wellness s vanjskim bazenom, sobe za najam i spreme, te 9 stambenih etaža s 41 luksuznim stanom.

Investitor ove luksuzne građevine Bel Etage je projektna tvrtka Pulić&partneri d.o.o. u vlasništvu splitskog graditelja Ivana Pulića, rusa Sergeya Lupekhina i nijemca Svena Ernsta. Tvrtka je osnovana 2011. godine za razvoj investicije i izgradnju luksuznog stambenog objekta Bel Etage na Duilovu u Splitu.

Ovaj zahtjevan projekt uspješno je realiziran sinergijom iskustava stranih partnera, znanjem i iskustvom u realizaciji i izgradnji stambenih objekata obitelji Pulić, te angažmanom i stručnošću brojnih tvrtki koje su sudjelovale u gradnji.

Sredinom 2011. godine tvrtka je kupila građevinsku parcelu na prekrasnoj poziciji na Duilovu u Splitu, a partneri su se složili se prestižna lokacija zaslužuje prestižan objekt. Raspisan je natječaj za idejni projekt i izabran rad uvaženog njemačko-poljskog arhitektonskog biroa na čelu s g. Mariusom Slezionom jer se najbolje uklopio u viziju luksuznog objekta koji bi trebao definirati novi standard stanovanja.

Splitski arhitektonski biro Arhipolis g. Nene Kezića je ideju razradio kroz glavni i izvedbeni projekt, udruženje izvođača predvođeno tvrtkom Tehnoplast je izgradilo objekt ugradivši u njega veliki trud i sve najkvalitetnije materijale i opremu koja se trenutno nudi u svijetu stanogradnje, i rezultat je vidljiv.

Bel Etage je ozbiljan korak u promociji grada Splita kao poželjne „second home“ destinacije za uspješne poslovne ljude iz zemlje i inozemstva. Time ovaj objekt ima značaj za daljnji razvoj turizma u Splitu.

Objekt se sastoji od dvije garažne etaže, suterena u kojem su ulazni lobby s recepcijom, fitness i wellness s vanjskim bazenom, sobe za najam i spreme, te 9 stambenih etaža s 41-nim luksuznim stanom prosječne površine preko 120 m2. Objekt je visoke energetske klase A.

Ulazna vrata stanova su protuprovalne izvedbe s pristupom otiskom prsta, stanovi su potpuno klimatizirani Daikin Altherma sustavom uključivo podno grijanje i pripremu tople vode, Svaki stan ima ugrađen sustav pametnog stana koji upravlja klimatizacijom, rasvjetom i roletama. Vanjska stolarija je izvedbe drvo-aluminij, a podna obloga lođa i terasa kompozitni deck. Ugrađena keramika, parketi, sobna vrata i sanitarije su nabavljeni od prvoklasnih svjetskih proizvođača.

Stanovi na predzadnjoj (7.) etaži imaju ugrađene kamine u dnevnom dijelu i mogućnost spajanja klimatizacijskog sustava na solarne ćelije na krovu objekta, dok penthouse stanovi (8. etaža) uz to imaju još i roštilj na terasi, te motorizirane krovne prozore u svim prostorijama u kojima nema dnevnog svjetla sa strane.

Anica Kovač je prihvatila ulogu zaštitnog lica Bel Etagea uz uvjet da se njen honorar uloži u neku humanitarnu akciju. Tvrtka Pulić&partneri izabrala je uređenje jedne vertikale sanitarnih čvorova u Domu Juraj Bonači u Splitu koji su bili u katastrofalno lošem stanju. Vlastitim sredstvima i svesrdnom pomoći svojih dobavljača Špine XXL, Hansgrohe, Grohe i Porcelanosa grupe u uređenje predmetnih sanitarnih čvorova uloženo je cca 200.000,00 kn.


Bel Etage u brojkama:

Brutto razvijena površina (BRP): 11.260,00 m2

Ukupna površina stanova: 5.032,00 m2

Broj stanova: 41

Površina wellness/fitness:

- zatvoreni prostor: 232,00 m2

- otvoreno (bazen i okoliš): 360,00 m2

Vrijednost investicije: 20.000.000,00 €

Početak radova: studeni 2013.

Završetak objekta: prosinac 2015.

Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split
Beletage, Split Beletage, Split Beletage, Split


POSJETA: 3541

Povezane vijesti