DANI OVLAŠTENIH INŽENJERA GRAĐEVINARSTVA

Četvrtak, 10.05.2018. | Vijesti
Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira trinaeste po redu Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 14. do 16. lipnja 2018. godine u Opatiji.
Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva. Svi sudionici skupa imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu djelovanjem na stalnoj izobrazbi i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli unaprijeđenju struke, njezina digniteta, odgovornosti i učinkovitosti.

Upravo zbog toga, ali i zbog želje da i 13. Dani predstave najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, organizatori su uvjereni kako će se i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

S namjerom da se predstave najbolja dostignuća s područja građevinarstva, po osmi put organizirat će se svečana dodjela KOLOSA - nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za iznimna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprjeđenju graditeljske djelatnosti.

I ove će se godine održati seminar uvršten u Program usavršavanja osoba za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada. Sudjelovanjem na tom seminaru ovlaštene osobe ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebnu potvrdu o usavršavanju iz tog područja.

Sudionici skupa će u okviru HKIG SU Standarda za polaznike stručnog usavršavanja ostvariti 20 akademskih sati.

Sve obavijesti vezane za skup možete naći na internetskoj stranici Komore www.hkig.hr


Prijava za skup

Download dokumenata:

Poziv i program skupa pdf

Opća prijava za sudjelovanje na skupu.pdf


Skup će se održati u hotelu Ambasador u Opatiji.

Sudjelovanje na skupu može se prijaviti i on line na internetskoj stranici www.hkig.hr ili na telefaks: 01 / 5508 - 424.

Energetsko certificiranje

Osobe ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada sudjelovanjem na seminaru Primarna energija pri projektiranju i certificiranju zgrada ispunjavaju godišnju obvezu usavršavanja i dobit će posebnu potvrdu o usavršavanju iz toga područja.

Zakon o zaštiti na radu

Svi će zainteresirani sudionici moći pohađati Seminar za stručnjaka zaštite na radu i koordinatora zaštite na radu u fazi izrade projekta (koordinator I) i za koordinatora zaštite na radu u fazi izvođenja radova (koordinator II). Taj seminar može koristiti i kao priprema za polaganje ispita za stručnjaka zaštite na radu.


Rezervacija hotelskog smještaja

Liburnia Hoteli
Ambasador*****, Villa Ambasador****, Admiral****, Kvarner****, Villa Amalia****, Imperial****, Palace-Bellevue****, Istra***.
Rezervacije se primaju u rezervacijskom centru: tel. 051 / 710 - 444, e-pošta: reservations@remisens.com.

Milenij Hoteli
Rrezervacija smještaja isključivo putem internetske stranice www.milenijhoteli.hr
Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni kreiranoj samo za sudionike 13. dana ovlaštenih inženjera građevinarstva, potrebno je odabrati hotel, željeni datum dolaska i odlaska te upisati kôd DOIG18.


Kotizacija i način plaćanja

Kotizacija za skup iznosi 1.500,00 kn + PDV i uplaćuje se po ispostavljenom predračunu u korist HKIG–EDUCA d.o.o. Kotizacija uključuje tiskane materijale skupa, sudjelovanje na stručnim seminarima prema odabiru i svim drugim društvenim događanjima u sklopu skupa.

Korisnici mjere "stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa" plaćaju 50% iznosa kotizacije.


Informacije

Informacije o skupu objavljene su na internetskoj stranici HKIG-a a mogu se dobiti i u tajništvu Komore na adresi:

Hrvatska komora inženjera građevinarstva
Ulica grada Vukovara 271, 10 000 Zagreb

Kontakt osobe u HKIG-u:

Martina Senkić
tel. 01 / 5508 - 455
mob. 091 / 6161 - 639
fax. 01 / 5508 - 424
e-mail. martina.senkic@hkig.hr

Vlasta Trupeljak
tel. 01 / 5508 - 447
mob. 091 / 2004 - 553
fax. 01 / 5508 - 424
e-mail. vlasta.trupeljak@hkig.hr

ONLINE PRIJAVA


IZVOR: Hrvatska komora inženjera građevinarstva
POSJETA: 1193

Povezane vijesti