Expo real 2018 - 21. međunarodni sajam nekretnina i investicija

Nedjelja, 30.09.2018. | Vijesti
U Münchenu se od 8. do 10. listopada 2018. održava 21. međunarodni sajam nekretnina i investicija.


Riječ je o najvećem B2B sajmu nekretnina i investicija u Europi od 1998. godine, a fokus je na uredima, maloprodaji, hotelima, logistici i stambenim nekretninama za institucionalne investitore. Sajam EXPO REAL je radna platforma za tržišne lidere i donosioce odluka u sektoru nekretnina i investicija. Sajam je idealan za stvaranje novih kontakata i networking. Od 22. rujna do 07. listopada 2018. održava se popularni Oktoberfest, baš prije početka samog sajma.

EXPO REAL 2017 u brojkama:

● 2.003 izlagača
● 41.775 sudionika
● 64.000 m² izložbenog prostora
● 75 zemalja svijeta
● 1000 novinara
● 500 međunarodnih stručnjaka na konferencijama

Tri dana vrhunskog događaja na jednom od najmodernijih sajmišta na svijetu sa pregršt popratnih događaja jednostavno ne smijete propustiti.

Teme u fokusu ovogodišnjeg sajma su: maloprodaja (nekretnine u maloprodaji bit će opet u fokusu ovogodišnjeg EXPO REAL-a. Brojni prestižni izlagači maloprodajnog sektora i srodnih prodručja biti će zastupljeni na sajmu, kao npr: Alnatura, dm drogeriemarkt, Edeka, Lidl, Kaufland, KFC, REWE Group, Subway i dr.), inovacije (digitalizacija u industriji nekretnina, nove tehnologije i digitalni trendovi. Inovacija u industriji nekretnina se ubrzava, mijenja tržište i suočava sudionike novim izazovima.

EXPO REAL predstavlja najnovije trendove i rješenja osobito na - Real Estate Innovation Forum) , inteligentna urbanizacija (Koncepti za velike gradove budućnosti. Do 2050. godine jedna od tri osobe će živjeti u velikim gradovima – što je izazov za industriju nekretnina. Stručnjaci iz istraživanja i prakse raspravljat će o ovim pitanjima i predstaviti ih u INTELLIGENT URBANIZATION FORUM u paviljonu C1) i hotelijerstvo (situacija u hotelijerstvu je još uvijek jako dobra, na najvećem sajmu za hotelske nekretnine i investicije sudionici će raspravljati u najnovijim zbivanjima i uspostaviti važne kontakte).

Top 10 zemalja izlagača (bez Njemačke): Austrija, Nizozemska, Poljska, Švicarska, Velika Britanija, Rumunjska, Francuska, Mađarska, Luksemburg i USA

Top 10 zemalja posjetitelja (bez Njemačke): Velika Britanija, Nizozemska, Austrija, Švicarska, Poljska, Francuska, Češka, Luksemburg, USA i Španjolska

Više o sajmu: Expo real


IZVOR: www.gradimozadar.hr
POSJETA: 556

Povezane vijesti