Saso sajam 2018

Ponedjeljak, 01.10.2018. | Vijesti
22. Međunarodni sajam SASO 2018, održat će se od 24. do 27. listopada 2018. godine u splitskoj Spaladium Areni.


Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 22. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova:

Međunarodni sajam graditeljstva
Međunarodni sajam drvne industrije
Međunarodni sajam metalne industrije
Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva
Međunarodni sajam elektronike i energetike
Međunarodni sajam ekologije – SEKO
Međunarodni sajam komunalne opreme
Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme
Međunarodni sajam kamena

Generalni sponzori sajma SASO 2018 su tvrtka Enmon i NOVA Rent a Car, dok su suorganizatori Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Hrvatska gospodarska komora i Obrtnička komora.

Na sajmu SASO 2018 održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 13. Energetski summit, 15. Dan arhitekata, 11. Dan građevinara, 10. Dan ekologije, 7. Dan kamena te brojna savjetovanja i radionice obrtnike, poslovne posjetitelje i građane, kao i niz drugih, zanimljivih popratnih događanja prezentacija, edukacija i predavanja.

Sajam SASO tradicionalno je najznačajniji gospodarski skup u regiji koji, okupljajući vodeće tvrtke u određenim gospodarskim granama, kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. To je i mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.

SASO 2018 je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.

Više informacija potražite na službenoj stranici SASOIZVOR: www.visitsplit.com
POSJETA: 1391

Povezane vijesti