12. Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva.

Ponedjeljak, 27.03.2017. | Vijesti
Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira dvanaeste po redu Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 8. - 10. lipnja 2017. godine u Opatiji.
Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva. Ove godine posebno pozivamo sve nove članove Komore, kolegice i kolege koji se bave vođenjem građenja i vođenjem radova da se uključe. Ovim proširenjem upotpunjeno je članstvo u Komori i ostvarilo se višegodišnje nastojanje uključivanja svih pripadnika struke u instituciju Komore. Stoga sve Vas pozivamo na sudjelovanje u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa. Teme ovogodišnjih seminara obuhvaćaju i projektiranje i nadzor i vođenje građenja i vođenje radova.

Svi sudionici imaju priliku sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu djelovanjem na stalnoj izobrazbi i usavršavanju znanja i stručne kompetitivnosti u cilju unapređenja struke, njezina digniteta, odgovornosti i učinkovitosti.

Upravo zbog toga, ali i zbog želje da i ovi 12. Dani okupe najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uvjereni smo kako ćemo i ove godine okupiti veliki broj sudionika.

Također, s ciljem promoviranja dostignuća iz područja građevinarstva organizirat ćemo šesti puta, u sklopu ovoga skupa svečanu dodjelu KOLOSA - nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Smještaj svih sudionika dogovoren je direktno s Liburnia Riviera Hotelima i Milenij hotelima.

Popust od 10% na ponuđene cijene za smještaj možete ostvariti za prijavu do 1. 4.2017. godine.

Liburnia Riviera Hoteli - rezervacija smještaja putem Rezervacijskog centra Liburnia Riviera Hoteli, tel. 051 710 444, fax. 051 710 399, e-mail: reservations@liburnia.hr, sa naznakom da su sudionici skupa "Dani ovlaštenih inženjera građevinarstva".

Milenij hoteli - rezervacija smještaja isključivo putem internetske stranice www.milenijhoteli.hr.

Da biste rezervirali smještaj po povlaštenoj cijeni kreiranoj samo za sudionike 12. Dana ovlaštenih inženjera građevinarstva, potrebno je odabrati željeni datum dolaska i odlaska, te upisati Kôd DOIG17.


IZVOR: www.hkig.hr
POSJETA: 2088

Povezane vijesti