Pokretanje i digitaliziranje gospodarstva: U Singapuru predstavljene posljednje inovacije unutar EcoStruxure™ platforme

Ponedjeljak, 24.09.2018. | Vijesti
Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, ugostio je preko 1500 klijenata, partnera, dobavljača i influencera na svom Summitu inovacija u Singapuru, 20. i 21. rujna.
Stručnjaci kompanije Schneider Electric i vodeći intelektualci s područja industrije podijelili su saznanja i odvažne zamisli o izazovima i mogućnostima pokretanja i digitaliziranja gospodarstva.Inovacije kompanije Schneider Electric predstavljene u Istočnoj Aziji

Posljednje inovacije unutar EcoStruxure™ platforme, koja pruža uvećanu vrijednost u smislu sigurnosti, pouzdanosti, učinkovitosti, održivosti i povezivosti te nudi prednosti na području IoT-a, mobilnosti, clouda, analitike i cyber-sigurnosti predstavljeni su na singapurskom Summitu inovacija:

EcoStruxure Power: najavljena je sljedeća generacija EcoStruxure™ platforme i arhitekture za distribuciju električne energije, koja će dramatično povećati mogućnost klijenta u upravljanju energijom, poboljšavajući operativnu učinkovitost i pouzdanost. Najavljene su nove korisničke aplikacije (EcoStruxure Power Advisor), softver za upravljanje edge controlom (EcoStruxure Power Monitoring Expert 9.0 i Power Scada Operation 9.0), te povezani proizvodi (Powerlogic ION9000 Meter and Easergy P3 Protection Relay).
EcoStruxure Building: ova pametna, kolaborativna platforma i arhitektura dizajnirana za zgrade nudi maksimalnu energetsku učinkovitost zgrada, povećanu ugodnost prostora u svim HVAC aspektima. EcoStruxure Building poboljšana je novim korisničkim aplikacijama (EcoStruxure Building Advisor), novom edge control aplikacijom (Ecostruxure Building Operation 2.0), te novim povezanim senzorima (SmartX IP Controller MPx i SmartX Room senzori).
Ecostruxure Plant & Machine: IIoT tehnologije kompanije Schneider Electric, uključujući integrirani softver, spremne su za pametnu proizvodnju i sposobne isporučiti nove poslovne mogućnosti za proizvođače strojeva i elektropostrojenja – povećavajući profitabilnost (EcoStruxure Triconex) i produktivnost (EcoStruxure Machine Advisor).
EcoStruxure Asset Advisor: nova verzija Schneiderove aplikacije za usluge nadzora opreme donosi prijeko potrebnu uslugu predikcije kontinuiranog poslovanja u distribuciji električne energije i kritičnim upravljanjem u podatkovnim centrima, utemeljenu na cloudu i podacima, dostupnu 24/7.Odvažne zamisli za digitalno gospodarstvo

“Svijet se pod utjecajem cvatućeg digitalnog gospodarstva mijenja brže no ikad. Tehnologije poput interneta stvari (IoT), umjetne inteligencije i analize velikih podataka doprinose učinovitosti i inovativnosti poslovnih subjekata, podižući njihovu kompetitivnu prednost“, rekao je Jean-Pascal Tricoire, predsjednik i generalni direktor kompanije Schneider Electric. „Kao odgovoran predvodnik ove industrije, trebamo demonstrirati kako naše inovacije pomažu klijentima i partnerima da uspješno provedu digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizaciju. Naše tehnologije izgrađene na EcoStruxure™ platformi, usmjeravaju moć digitalizacije, omogućujući našim klijentima da postanu učinkovitiji, sigurniji, pouzdaniji, povezaniji i održiviji – predvodnici novog digitalnog gospodarstva.“

Na dvodnevnom događanju, klijenti, partneri i dobavljači imali su mogućnost sudjelovanja na Strateškim raspravama s raznovrsnim temama, raspona od „Redefiniranja distribucije električne energije“ do „Intuitivne proizvodnje zahvaljujući digitalizaciji“ i „Ponovno otkrivenih zgrada“. Schneider Electric je organizirao više od 15 stručnih sjednica za učenje za svoje dionike, na kojima je predstavio konkretne uspjehe i rješenja na raspolaganju njegovim klijentima i omogućio interaktivnu raspravu između sudionika. Konačno, Centar za inovacije površine 3700 m2 demonstrirao je cjelokupno bogatstvo softvera, rješenja i usluga kompanije Schneider Electric. Na singapurskom Summitu inovacija predstavljena je i rastuća mreža strateških digitalnih saveza kompanije Schneider Electric, tehnoloških partnera, EcoXpertsTM i start-upa. Predstavljeno je više od 20 partnera, uključujući Microsoft, Accenture, Cisco, Dell EMC, Autogrid, Danfoss, Somfy i AVEVA, koji nadopunjuju EcoStruxureTM rješenja kompanije Schneider Electric.
Više informacija o singapurskom summitu inovacija dostupno je na stranicama kompanije Schneider Electric.

Jean-Pascal Tricoire, predsjednik i generalni direktor kompanije Schneider Electric "


IZVOR: www.schneider-electric.hr
POSJETA: 647

Povezane vijesti