Javna tribina i okrugli stol "Kvaliteta pitke vode u Splitu"

Utorak, 16.10.2018. | Vijesti
Vodovod i kanalizacija Split (VIK) i Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije iz Splita (FGAG), 18. listopada 2018. godine, u amfiteatru FGAG-a s početkom u 12.00 sati, održat će prvu javnu tribinu s temom "Kvaliteta pitke vode u Splitu".
Tema prve javne tribine iz ciklusa "Voda je život", je aktualna situacija s opskrbom i čestim zamućenjima pitke vode na širem splitskom području uslijed velikih oborina, analiza situacije nekoliko godina unazad, odnosno prije ulaska Hrvatske u EU, pojašnjenje pojma mutnoće te utvrđivanje optimalnog rješenja imajući u vidu europske standarde i obveze.

Sama javna tribina sastoji se od dva dijela. Prvi dio obuhvaća pet uvodnih izlaganja predavača iz domene njihove stručnosti, dok u drugom dijelu slijedi zajednički okrugli stol.

Cilj skupa je informirati javnost o svim relevantnim činjenicama vezanim uz vodoopskrbu šireg splitskog područja te načinima i rokovima njihova rješavanja temeljenima na stručnim analizama, iskustvima i raspravi, stoji na stranicama Vodovoda i kanalizacije Split.

U nastavku pogledajte program prve javne tribine.IZVOR: http://www.vik-split.hr
POSJETA: 692

Povezane vijesti