Regionalni dani EU fondova u Umagu

Ponedjeljak, 22.10.2018. | Vijesti
“Regionalni dani EU fondova” održat će se 26. listopada 2018. u Gradskoj vijećnici Grada Umaga (Ul. Giuseppea Garibaldija 6) s početkom u 10 sati.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Umagom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije. „Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će Vili Bassanese, gradonačelnik Umaga, i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Istre kroz EU fondove“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji. Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike” na kojoj će svi prisutni imati priliku sudjelovati u pripremi natječajne dokumentacije. Na radionici će se prolaziti uvjeti koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, a potom pokazati kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se priprema potporne dokumentacije i procedura slanja konačne projektne prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata. Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje

Prijavite se na besplatna stručna predavanja i radionice ovdje


IZVOR: strukturnifondovi.hr
POSJETA: 472