VI. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ”Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove”

Utorak, 23.10.2018. | Vijesti
Konferencija ”Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sistemi za krovove” počinje sutra, 24.10.2018. i trajat će dva dana u Mostaru.
Iz tvrtke Sfera d.o.o. koja je organizator, ističu da je zainteresiranost i ovaj put premašila očekivanja, te se nadaju da će konferencija rezultirati odličnim uspjehom. Pored interaktivnih predavanja, dijaloga i debate, gosti će moći posjetiti štandove tvrtki koje su sponzori i partneri.

Inače, sponzori konferencije su tvrtke: Sika, Alternativa, Terrasit i Strojegradnja Sas. Partneri konferencije su: Bramac, Tondach, Fiko Commerc, Civić Cazin, Knauf Insulation, Wortman Metali, Rockwool, Marex, Velux, Geff, te Nexe crijep.

Konferencija preispituje znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sistema za izradu krovova. Cilj diskusije koja spaja pogled na prošlost, sadašnja dostignuća i buduće vizije o ovim elementima je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje. Konferencija se sastoji iz dva dijela – prezentacije naučnih i stručnih radova u prvom dijelu, i prezentacije suvremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna krovnih sistema, u drugom dijelu konferencije. Tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom ovih elemenata su dobrodošle da se prijave za prezentaciju na konferenciji, kao i izlaganje kataloga i drugog promotivnog materijala u izložbenom prostoru konferencije.

Organizatori navode da se u organizaciji svake konferencije trude ponuditi nešto novo. Tako će ovaj put, u sklopu programa biti predstavljeni prvi B2B susreti na kojima će usudjelovati svi izlagači konferencije. Cilj organiziranja susreta je da se učesnicima osigura ambijent za kvalitetno održavanje poslovnih sastanaka, razgovora i prezentacija, a sve u cilju unaprijeđenja poslovanja.

Više o samoj konferenciji i programu pročitajte na službenoj stranici Sfera 2018.IZVOR: www.sfera.ba
POSJETA: 571

Povezane vijesti