Nastavlja se izgradnja splitskog Westgatea

Petak, 30.11.2018. | Gradilište
Potpisan je ugovor s novim izvođačem LSG Building Solutions d.o.o.
Napokon se nastavlja gradnja najviše zgrade u Hrvatskoj. Kako je objavljeno na službenoj stranici LSG grupe, ta je firma odabrana za nastavak gradnje 10 najviših etaža tornja čija je izgradnja zapela na 17. prije nekoliko mjeseci. Kako navodi LSG, s tvrtkom Westgate Tower potpisan je ugovor po sistemu ključ u ruke za hotelsku građevinu s pratećim sadržajem.

"Vrijednost investicije svih katova West Gate iznosit će oko 260 milijuna kuna, a radovi započinju odmah nakon završetka projektne dokumentacije. Predviđeni rok za završetak radova je 4. kvartal 2019.g. Investitor očekuje vrhunsku kvalitetu izrade i završetak prema planu.

Raduje nas da je LSG Building Solutions d.o.o. odabran i da je investitor prepoznao LSG kao kvalitetnog i kompetentnog izvođača radova na ovoj impozantnoj građevini. Nakon Skytower-a u Bukureštu koji je imao ukupno 37 katova i koji je jedna od najvećih građevina u Rumunjskoj, LSG će imati još jednog rekordera među svojim referencama", stoji na službenoj stranici LSG grupe.IZVOR: Slobodna Dalmacija
POSJETA: 661

Povezane vijesti