Prezentirani vizuali budućeg objedinjenog kolodvora na Kopilici (Fotogalerija)

Srijeda, 12.12.2018. | Zanimljivosti
Na današnjem obilasku buduće trase splitskog metroa, gradonačelnik Andro Krstulović Opara i Jurica Vojnović, pročelnik gradske Službe za upravljanje razvojnim projektima predstavili su projekt privremenog autobusnog kolodvora.
Od lipnja iduće godine profunkcionirat će splitski metro, a autobusni i željeznički kolodvor bit će izmješteni u Kopilicu. Brzim vlakom bit će potrebne tri minute od splitske gradske luke do Kopilice gdje će putnici dalje birati hoće li putovanje nastaviti vlakom ili autobusom.

Ministar Oleg Butković, župan Blaženko Boban, gradonačelnik Andro Krstulović Opara, dogradonačelnik Nino Vela, pročelnik gradske Službe za upravljanje razvojnim projektima Jurica Vojnović, predsjednica Županijske komore Mirjana Čagalj i predstavnici HŽ-a danas su krenuli na promotivnu vožnju s kolodvora u Kaštelima prema Kopilici, gdje se održala prezentacija budućeg privremenog autobusnog i željezničkog kolodvora.

Vizuale budućeg privremenog objedinjenog kolodvora možete pogledati u našoj fotogaleriji.
novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici
novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici
novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici novi kolodvor u Kopilici


IZVOR: Dalmatinski portal
POSJETA: 724

Povezane vijesti