Praktični savjeti za početnike u građevinarstvu autorice Angele Čuljak

Utorak, 22.01.2019. | Zanimljivosti
Izašla je nova knjiga autorice Angele Čuljak dipl.ing.građ. na kojoj je radila punih 5 godina.
Nakon više od 25 godina rada u građevinskoj struci, kao voditelj projekta, voditelj radova ili stručni nadzor, kod nas i u inozemstvu, autorica je odlučila svoja iskustva pretočiti u savjete koji će pomoći svima, od studenata tehničke struke, pa do svih onih koji uređuju stan, grade, adaptiraju, rekonstruiraju...

Prema govoru autorice, knjiga će poslužiti kao vodič graditeljima amaterima, budućim profesionalcima i svima kojima je potrebno osnovno, praktično znanje iz građevinarstva, sve kako iz neznanja ne bi upali u „zamke“ iz kojih se poslije teško izvući. Koristit će svakako i budućim voditeljima projekata, onima koji se počinju baviti poslovima Voditelja građenja, Nadzorom ili pružanjem konzultantskih usluga u graditeljstvu.

“Ovo nije Priručnik s formulama, znanstvenim dokazima, ekspertizama i slično. Ovo je „život“ i „stvarnost“ pisana jezikom razumljivim za sve. U Priručniku ćete naći i savjet kako što jednostavnije i bezbolnije riješiti problem ako je već do njega došlo. Izlaz iz labirinta uvijek je moguć ako Vam netko tko je prošao kroz labirint ranije, a da je dobronamjeran, pokaže smjer kojim se trebate kretati”, riječi su Angele Čuljak.

Više o autorici Angeli Čuljak možete saznati na njenoj službenoj stranici: www.angelaculjak.com

Knjiga se može naručiti putem maila utjecajna.linija@gmail.com , te putem web stranice www.prakticnisavjeti-građevinarstvo.com.
Cijena knjige je 100 KN sa uključenim PDV-om.POSJETA: 1317

Povezane vijesti