BAU MUNCHEN 2019 – Aluminijske stijenke i fasadni sustavi

Petak, 25.01.2019. | Vijesti
I ove godine kao i prethodnih godina predstavio se veliki broj kvalitetnih izlagača proizvoda od aluminija, bilo da se radi o prozorima, vratima, fasadama ...
Svoje najnovije proizvode predstavile su mnoge renomirane tvrtke. Novost u svijetu alubravarije kod gotovo svih izlagača su proizvodi sa smart sistemima, sustavi kojima se manipulira upotrebom mobitela, automatizam otvaranja i zatvaranja vrata, sustavi za kontrolu ulaza u objekt i sl.

Fotogaleriju sa zanimljivim detaljima pogledajte u nastavku.

Grupa AluKonigStahl predstavila je novitete na impozantnim izložbenim prostorima svojih partnera Jansen i Schuco.

Jansen

Tvrtka Jansen poznata je kao proizvođač zatvora od čeličnih profila, a ističe se na tržištu svojom kvalitetom i estetikom. Na BAU 2019 Jansen je predstavio svoje linije Janisol Arte i Jansen Art.

Jansen Jansen 3D Tiles Jansen


Schüco

Tvrtka Schüco predstavila je na BAU 2019 niz proizvoda (prozora, vrata, stijenki i fasadnih sustava). Većina aluminijskih sustava tvrtke Schüco su C2C-sukladni. Koncept dizajna Cradle to Cradle (C2C) označava kontinuirane cikluse materijala i materijale koji ne štete ljudima i okolišu. Schüco je između ostalog predstavio poboljšane AWS sustave prozora, te ASE 60/80 klizne sustave. Pod sloganom „Experience Progress“ Schüco je poslao poruku i poziv posjetiteljima da na BAU 2019 dožive nove proizvode, ali i digitalne usluge.

Schüco Schüco Schüco Schüco


Alpolic

Japanska tvrtka Alpolic iz grupacije Mitsubishi Chemicals predstavila je svoje nove fasadne sustave s kompozitnim pločama, ali s dodatno poboljšanim svojstvima za zaštitu od požara. Sustav je naročito učinkovit kod obloge fasada visokih građevina i nebodera. Na BAU 2019 predstavili su svoj fasadni sustav ALPOLIC A2

Alpolic Alpolic A2 Alpolic A2


U nastavku pogledajte fotogaleriju s još nekih izložbenih prostora u halama gdje su se izlagali fasadni sustavi, stijenke, prozori i vrata, te obloge fasada. Kako je na BAU 2019 bilo niz zanimljivih rješenja i dekora vezanih za fasade mi vam predstavljamo neke koji su nama bili naročito interesantni i zanimljivi. Radi se o tvrtkama INOX Schleiftechnik, Trimo, Stacbond, MLL, Ebener, Akotherm, BMS, Metawell i Elval Colour.

INOX Schleiftechnik MLL Elval colour BMS Stacbond Ebener Ebener Akotherm Trimo Metawell


POSJETA: 1168

Povezane vijesti