BAU MUNCHEN 2019 – Građevinski materijali

Ponedjeljak, 28.01.2019. | Vijesti
Jedne od zanimljivijih hala za građevinare na ovogodišnjem BAU2019 svakako su bile hale A1 i A2 u kojima su se mogli vidjeti razna rješenja za fasadne sustave, suhu unutarnju obradu i montažnu konstrukciju...
Ovaj sektor stavlja poseban naglasak na najnovija dostignuća u područjima kao što su održivost, energetska učinkovitost i nove mogućnosti inovativnog dizajna.

Idealno mjesto za prikupljanje informacija o svim mogućim materijalima, uključujući pješčane vapnenice, vlakno-cementne građevinske materijale i izolacijske materijale.

U nastavku donosimo informacije o nekim tvrtkama sa sajma, te zanimljive fotografije...

ACO

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sustava za površinsku odvodnju.
Svojim integriranim pristupom, ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje, te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode. Odvodne sustave proizvode preradom polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona.

ACO ACO ACO ACO ACO

Tacer

Tacer je turska tvrtka koja je na tržištu već 30 godina. Bave se i dizajnom, tehnologijom i sustavima.

Tacer Tacer Tacer Tacer

Sika

Sika je globalna tvrtka s više od 190 proizvodnih i marketinških podružnica u 97 država svijeta.
Sika je vodeća tvrtka u proizvodnji proizvoda za brtvljenje, lijepljenje, zvučnu izolaciju, ojačanja i zaštitu nosivih konstrukcija. U Sika-inu paletu proizvoda spadaju i visoko kvalitetni dodaci za betone, specijalni mortovi, brtvila i ljepila, proizvodi za izolaciju od buke, te proizvodi i rješenja za statička ojačanja, industrijski podovi, kao i sustavi za krovove i hidroizolaciju.

Sika_BAU2019 Sika_BAU2019 Sika_BAU2019 Sika_BAU2019 Sika_BAU2019

FOAMGLAS

FOAMGLAS je lagan, krut i izdržljiv izolacijski materijal sastavljen od milijuna potpuno zatvorenih staklenih ćelija i nudi iznimnu kombinaciju svojstava kao što su negorivost, superiorna tlačna čvrstoća i dugotrajne toplinske izolacije. Dostupan je u širokom rasponu oblika i veličina kako bi zadovoljio različite građevinske zahtjeve i industrijske specifikacije.

Foamglas Foamglas Foamglas Foamglas Foamglas


Hrvatski proizvodi

Svoje proizvode i usluge na ovogodišnjem BAU2019 predstavile su i hrvatske tvrtke KAZ , Eutherm , Mihoković, Sprega, Sedlar, Fragmat, Tehnoguma i Kamen centar.

KAZ je tvrtka koja plasira proizvode za iskorjenjivanje kapilarne vlage u građevinama.
Eutherm d.o.o. tvrtka se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih aluminijskih ulaznih vrata. Ista se mogu izrađivati po mjeri te prema individualnim zahtjevima kupaca. Za one koji žele biti u skladu s modernim tehnologijama Eutherm nudi mogućnost ugrađivanja čitača otiska prsta na ulaznim vratima.

Mihoković d.o.o., tvrtka s više od 25 godina iskustva u proizvodnji i obradi metalnih predmeta.

Sprega d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom kamenih blokova i ostalih proizvoda od kamena i mramora na domaćem i stranom tržištu.

Sedlar d.o.o. je tvrtka specijalizirana za visoko kvalitetnu obradu metala.

Fragmat d.d. je tvrtka koja djeluje u području tehnologije i proizvodnje toplinsko izolacijskih proizvoda od polistirena i slijednik je tvrtke VARPING d.o.o. prvog i jedinog proizvođača ploča od vlakana drvene vune i kombi ploča.

Fragmat_BAU2019 Fragmat_BAU2019


Tehnoguma d.o.o. je tvrtka za proizvodnju proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala te drugih srodnih roba namijenjenih tehničkom održavanju industrijskih postrojenja i industrijskoj proizvodnji na području Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.
Zbog kvalitetnijeg i sveobuhvatnijeg rješavanja specijalnih zahtjeva svojih kupaca Tehnoguma je proširila svoju ponudu prema drugim tržišnim nišama. U sustavu Tehnogume nalaze se tvrtke:
Tg Stil d.o.o. čija je primarna djelatnost distribucija i ugradnja svih vrsta podnih obloga.
Tg Art d.o.o. čija je djelatnost oblikovanje, prerada i distribucija pločastih materijala (polikarbonata).
Nautic Line d.o.o. za opremanje plovila i proizvodnju i prodaju nautičke opreme.

Kamen centar je tvrtka koja se bavi preciznom obradom kamena.

Tehnoguma_BAU2019 Sprega_BAU2019 Eutherm_BAU2019

U nastavku pogledajte dio tvrtki koje smo uspjeli fotografirati te njihove proizvode...

Lindner_BAU2019 Diha_BAU2019 Elka_BAU2019 Puren_BAU2019 Austrotherm_BAU2019 Porit_BAU2019 Porit_BAU2019 Rieder_BAU2019 Rieder_BAU2019 Diha_BAU2019 Diha_BAU2019 Lindner_BAU2019 Owenscorning_BAU2019 Owenscorning_BAU2019


POSJETA: 837

Povezane vijesti