Sfera 2019: Tehnologija betona

Ponedjeljak, 25.03.2019. | Vijesti
VII Međunarodna znanstveno stručna konferencija 'Sfera 2019: Tehnologija betona' počinje sutra, 26.03. u Hotelu Hills u Sarajevu i trajt će dva dana..
Organizator događaja je tvrtka Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Građevinskim fakultetom Sarajevo, IGH institutom iz Zagreba, te GIT institutom iz Tuzle.

Cilj diskusije je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje.

Konferencija će okupiti stručnjake iz regije koji će iznositi regulative i standarde u oblasti tehnologije betona, prezentirati dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispitivati znanstvena i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za proizvodnju betona, njihove prednosti i zahtjevi za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem.

Sudjelovanje u konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem slijedećeg linka Online registracija

Sponzori ovogodišnje konferencije su tvrtke: Sika BH d.o.o., Tvornica Cementa Kakanj d.d., Pinky-S d.o.o., te tvrtka Penetron.

Partneri i izlagači konferencije su: TKK d.o.o., Tvornica cementa Lukavac d.d., Put Inženjering d.o.o., Brend Xypex, MC Bauchemie d.o.o., Nexe beton d.o.o, Tehna d.o.o., Transportbeton d.o.o., BT3BH d.o.o., Beton Lučko d.o.o., Xella d.o.o., Hering d.d., Martini Gradnja d.o.o., Kelteks d.o.o., Guma-M d.o.o., Inter d.o.o., Duly d.o.o., te tvrtka Beton Ing d.o.o.POSJETA: 1087

Povezane vijesti