Održani 12. Dani hrvatske komore inženjera građevinarstva

Nedjelja, 11.06.2017. | Vijesti
Održani 12. po redu Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva s više od 1000 sudionika
Više od 1000 sudionika prisustvovalo je dvanaestima po redu danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva koji su se tradicionalno održavali u hotelu Ambasador u Opatiji od 08. do 10. lipnja 2017. godine.

Dani su se održavali pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske te Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.
-S osobitim zadovoljstvom, i ove godine, prihvaćam pokroviteljstvo nad Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Uvjerena sam kako će ovaj stručni skup omogućiti sudionicima plodonosnu razmjenu znanja i iskustva te pridonijeti afirmaciji i razvoju građevinske struke-, kazala je u svom dopisu Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Prvi dan skupa započeo je dodjelom nagrada Kolos, te panel diskusijom predstavnika ministarstva i čelnih građevinskih institucija i tvrtki u sklopu kojeg je postavljen niz konstruktivnih kritika i prijedloga za budućnost građevinskog sektora u RH, a koji će se u skoro vrijeme i dodatno analizirati te dati na prijedlog Ministarstvu.

Petak i subota prošli su nizom vrijednih i edukativnih predavanja. Od energetske učinkovitosti, konstrukcija, zaštite od požara, hidrotehnike, potresa i procijena vrijednosti nekretnina do predavanja posvećenih građevinskim inženjerima koji su u struci ostavili značajan trag, poput Nenada Bićanića i Jure Radića.

Dani Hrvatske komore inženjera Dani Hrvatske komore inženjera Dani Hrvatske komore inženjera


Ovaj stručni skup jednako je vrijedan i zbog brojnih prilika za druženje i razmjenu iskustva prilikom organiziranih ručkova, kava te završne svečane večere koje kolege koriste kao jedinstvenu priliku za godišnjim susretom na već dobro poznatoj lokaciji hotela Ambasador.HKIG se zahvaljuje pokroviteljima, sponzorima, izlagačima, predavačima i svim ostalim sudionicima na odazivu i doprinosu uspješnom održavanju 12. Dana Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Odaziv gotovo 1000 sudionika potvrđuje da je ovaj skup prepoznat kao prigoda za okupljanje te raspravu i razmjenu mišljenja o temama od zajedničkog interesa.

Nastavljajući dosadašnju tradiciju organizacijski odbor Vas poziva da već sada rezervirate vrijeme od 14. - 16. lipnja 2018. za sudjelovanje na 13. Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.


IZVOR: www.gradimozadar.hr
POSJETA: 772

Povezane vijesti