Objavljen je program stručnih događanja 1. Međunarodnog sajma graditeljstva, opremanja i uređenja u Poreču PROMOARH

Utorak, 03.09.2019. | Vijesti
Na sajmu Vas očekuje raznolik i dinamičan program stručnih predavanja uz renomirane svjetske predavače.


Organizator sajma PromoArh objavio je program stručnih događanja 1. Međunarodnog sajma graditeljstva, opremanja i uređenja u Poreču.

Na PromoArh Education Point-u čekaju nas tri zanimljiva i dinamična dana na kojima će bit održano čak pet stručnih predavanja, zatim Seminar dr.sc. Vladimira Skendrovića o FIDIC ugovorima, radionica, dva stručna panela i BIMtalk.Program podrobnije možete pogledati OVDJE

Posebnu pažnju skrećemo Vam na drugi dan Sajma kada će biti održan Seminar dr.sc. Vladimira Skendrovića o FIDIC ugovorima koji su najviše primjenjivani modeli ugovora za građevinske i inženjerske radove u svijetu.

Više o seminaru.

Osigurajte svoje mjesto na sajmu putem PRIJAVNOG OBRASCA.PROMOARH – međunarodni sajam graditeljstva je prvi specijalizirani događaj na području Istarske županije, a svoja će vrata otvoriti 18. rujna 2019. godine.

Sajam graditeljstva je značajna manifestacija koja omogućuje svim zainteresiranim subjektima građevinskih djelatnosti da na jednom mjestu predstave svoje inovativne proizvode, usluge i znanje uz snažnije povezivanje sa domaćim i inozemnim partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.Cilj sajma je omogućiti sudionicima komunikacijsku platformu orijentiranu na uspješniju budućnost graditeljstva, a sve u cilju zadovoljavanja preduvjeta za širenje vlastitih inovativnih, tehnoloških i proizvodnih rješenja koja su sada potrebna za rješavanje globalnih, ekoloških i ekonomskih izazova u građevinskoj industriji.

promoarh.com


POSJETA: 2774

Povezane vijesti