Radovi na rekonstrukciji OŠ Kamen - Šine

Srijeda, 11.09.2019. | Gradilište
Na gradilištu škole Kamen – Šine u tijeku je postavljanje temeljnih traka. Prema projektu, ako sve bude po planu, cjelokupni radovi bit će gotovi do početka sljedeće školske godine.
Procijenjena vrijednost projekta iznosila je 15,6 milijuna kuna (bez PDV-a), a na natječaj su se javile tvrtka "M-P-Beton" iz Solina, tvrtke "Brodomerkur" i "Lavčević" iz Splita, te tvrtka "Ćitić gradnja", čija je ponuda od 18,5 milijuna kuna ocijenjena kao ekonomski najpovoljnija, što je bio glavni kriterij prilikom izbora izvođača.Planom dogradnje predviđeno je, među ostalim, sedam novih učionica zajedno s kabinetima za učitelje i nastavnike, kabinet informatike, knjižnica sa multimedijalnim dijelom, kao i prostorije za stručnu službu, te novi sanitarni čvorovi.

Prema projektu koji potpisuju splitski ured "Studio-studio" i njegov čelnik Vladimir Krstulović, škola će dobiti dizalo, kao i infrastrukturu za učenike s invaliditetom. Projektom se predviđa dogradnja škole na istočnom dijelu prislonjene uz postojeću zgradu, iste katnosti Sut+Pr+2 i iste visine dogradnje kao i postojeći objekt.

U nastavku pogledajte par fotografija kako napreduju radovi...

Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine Rekonstrukcija OŠ Kamen Šine


IZVOR: NadzorPLUS
POSJETA: 1282

Povezane vijesti