VI. Kongres sudskih vještaka i procjenitelja

Četvrtak, 26.09.2019. | Vijesti
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja organizira VI. Kongres 4. i 5. 10.2019. godine u hotelu Panorama u Zagrebu.


VI. Kongresom sudskih vještaka i procjenitelja nastavlja se, ne samo usavršavanje, nego i ujednačavanje prakse ovih profesija. Na Kongresu će biti održana zanimljiva predavanja o ulozi sudskih vještaka u ZKP-u i ZPP-u, o odnosu vještaka i procjenitelja sa ostalim sudionicima kako u sudskim postupcima, tako i izvan suda.

Strukovne sekcije: građevinsko-arhitektonska, medicinska, ekonomska, agronomska/šumarska, zaštita na radu, zaštita od požara te zaštita okoliša i sekcija za promet, strojarstvo i vozila prezentirat će najaktualnije teme zanimljive i sudske vještacima i procjeniteljima, no također sucima, odvjetnicima i državnim odvjetnicima.

Vjerujemo da će i ovaj VI. Kongres biti zanimljiv i koristan svim našim kolegama i ostalim sudionicima u pravosuđu te da će predstavljene teme i predavanja biti poticaj za što kvalitetniji budući stručni rad unutar naših profesija vještaka i procjenitelja.

Download dokumenata:

Program VI. Kongresa sudskih vještaka i procjenitelja: pdf

Prijavnica za sudjelovanje: pdf
Prijavnica za sudjelovanje: docx


IZVOR: Hrvatska komora inženjera građevinarstva
POSJETA: 510