Dani arhitekata 4.0 u ožujku u Šibeniku i Godišnje nagrade Hrvatske komore arhitekata za 2019. godinu

Ponedjeljak, 20.01.2020. | Vijesti
Centralna tema Dana arhitekata 4.0 je stanovanje, a u sklopu konferencije Hrvatska komora arhitekata dodijelit će godišnje nagrade kao priznanja strukovne institucije.


Najveće profesionalno stručno okupljanje hrvatskih arhitekata Dani arhitekata 4.0, ove se godine održava u Šibeniku 12. - 14. ožujka 2020., u organizaciji Hrvatske komore arhitekata. Konferencija se održava u Amadria Park Hotelu Ivan.

Centralna tema Dana arhitekata 4.0 je stanovanje, a program će obuhvatiti aktualna pitanja urbanog i prostornog planiranja kroz visokokvalitetne primjere socijalnog stanovanja iz Hrvatske i Europe, stambenu politiku, strateško prostorno planiranje nasuprot tržišnom pristupu stanovanja, stambene zgrade kao arhitektonsku baštinu, zakone i propise o planiranju i izgradnji, BIM, nZEB i druge komplementarne teme.

Program Dana 4.0 obuhvatit će i novine te najaktualnije informacije iz područja zakonodavstva i poslovne prakse arhitekata!

DANI ARHITEKATA se vrednuju s ukupno 20 sati u Programu stručnog usavršavanja HKA-a! Prisustvovanjem Danima arhitekata ispunjava se godišnja obaveza stručnog usavršavanja!

Prijave za sudjelovanje na Danima arhitekata možete izvršiti do 9. ožujka 2020. godine, kada se prijave ujedno zaključuju!

Prijavnicu možete ispuniti OVDJE.

Opširnije informacije o samome događaju možete saznati NA LINKU. Na Danima arhitekata 4.0 Hrvatska komora arhitekata dodijelit će nagrade kao priznanja strukovne institucije za istaknuti doprinos u područjima arhitekture, urbanizma i konceptualnih istraživanja.

Dodijelit će se sljedeće godišnje nagrade Komore:

- Medalja za arhitekturu,
- Medalja za urbanizam i
- Medalja za konceptualni pothvat.

Datum objave javnog poziva je ponedjeljak 13. siječnja 2020. godine

Rok za predaju prijedloga za nagrade je ponedjeljak 10. veljače 2020. godine do 16,00, bez obzira na način dostave.

Javni poziv na prijavu

Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada HKA

Obrazac prijave


IZVOR: Hrvatska komora arhitekata
POSJETA: 553

Povezane vijesti