Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću predstavljena javnosti (Fotogalerija)

Srijeda, 21.04.2021. | Vijesti
Kako bi napokon zablistala punim sjajem, ali i kako bi se spriječilo plavljenje obiteljskih kuća u starim jezgrama, Grad Kaštela priprema projektnu dokumentaciju uređenja rive u Kaštel Sućurcu od Sokolane do Gojače.
Radna verzija idejnog rješenja doživjela je svoje predstavljanje javnosti, a to je tek početak zahtjevnog posla do konačnog rješenja. Mišljenja brojnih zainteresiranih građana itekako su pozitivna, jer, kako su istaknuli, nitko sretniji od njih kad se projekt i realizira. Već je počela izrada ključne dokumentacije, a radi se o zahtjevnom projektu i opsežnom uređenju.

U tijeku je priprema dokumentacije i prikupljanje dozvola za uređenje obale na plaži Gabine u Kaštel Štafiliću nakon čega slijedi izrada idejnog projekta i ishođenje lokacijske dozvole. Samo za izradu idejnog projekta osigurano je 150 tisuća kuna, a riječ je o složenom zahvatu koji je u početnoj fazi. Njegovim završetkom ovaj dio obale poprimit će moderan izgled, kako i dolikuje europskom turističkom gradu te na zadovoljstvo sugrađana i naših gostiju kojih je iz dana u dan sve više.

Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću
Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću Radna verzija idejnog rješenja nove rive u Kaštel Sućurcu i Kaštel Štafiliću


IZVOR: Grad Kaštela
POSJETA: 406