15. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva - najava

Četvrtak, 20.05.2021. | Vijesti
Hrvatska komora inženjera građevinarstva poziva zainteresirane da na vrijeme rezerviraju smještaj i prijave se za sudjelovanje na 15. Danima HKIG-a u Opatiji.


Hrvatska komora inženjera građevinarstva organizira 15. Dane Hrvatske komore inženjera građevinarstva od 17. do 19. lipnja 2021. godine u Opatiji.

Organizacija ovoga skupa bit će u svemu u skladu s preporukama epidemiološke službe i u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti sudionika.

Sada već tradicionalni Dani prepoznati su kao prigoda za okupljanje stručnjaka različitih profila s područja građevinarstva. Svi sudionici skupa imaju mogućnost sudjelovati u raspravama i razmjeni mišljenja o temama od zajedničkog interesa, mogu naučiti nešto novo i družiti se izvan poslovnog okruženja. Prije svega, cilj nam je osigurati kvalitetno, stručno i odgovorno obavljanje poslova u graditeljstvu stalnom izobrazbom te usavršavanjem znanja i stručne kompetitivnosti kako bismo na taj način pridonijeli razvoju struke, povećali njezin dignitet, odgovornost i učinkovitost.

Organizator vjeruje da će da i ovi 15. Dani predstaviti najnovija znanstvena i stručna saznanja, iskustva i primjere dobre prakse, uz tradicionalno okupljanje velikog broja sudionika.

Predstavnici resornog Ministarstva upoznat će sudionike s novinama u regulativi iz područja graditeljstva.

U planu je i okrugli stol na temu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti koji sadrži reforme i investicije u dijelu koji se odnosi na graditeljstvo.

S namjerom da se predstave najbolja dostignuća s područja građevinarstva, po deseti put organizirat će se svečana dodjelu KOLOSA - nagrade Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrada se dodjeljuje za iznimne rezultate trajne vrijednosti na unaprjeđenju i razvoju struke, za javnu prepoznatljivost i priznatost te razvoj tehničkog stvaralaštva u RH, za izuzetna dostignuća kao i za poticanje investicija i doprinos razvoju i unaprijeđenju graditeljske djelatnosti. Ove godine će KOLOSI biti uručeni i laureatima iz 2020. godine.

Svi sudionici skupa će u okviru stručnog usavršavanja ostvariti 30 sati od čega 10 sati tehničke regulative i 20 sati stručno područje.

Prijavu i sve obavijesti vezane za skup možete naći na internetskoj stranici Komore dani.hkig.hr.

Seminari će biti organizirani u hotelu Ambasador i centru Drago Gervais.

Organizator poziva zainteresirane da na vrijeme rezerviraju smještaj i prijave se za sudjelovanje na 15. Danima HKIG-a u Opatiji.

U slučaju ograničenja broja sudionika u skladu s preporukama epidemiološke službe pravo sudjelovanja ostvarit će se prema redoslijedu uplate kotizacija.prodaja stanova pik smrtovnice avaz blumen horoskop kalkulator online knjige cvijece vicevi


IZVOR: Hrvatska komora inženjera građevinarstva
POSJETA: 466

Povezane vijesti