SASO 2017 - Izlagači: SISTEMI U GRAĐEVINARSTVU

Utorak, 07.11.2017. | Vijesti
Svi posjetitelji sajma SASO 2017 koje zanimaju sistemi i oprema mogli su otići zadovoljni. Predstavio se veliki broj kvalitetnih izlagača s kadrom koji je bio voljan odgovarati na pitanja potencijalnih klijenata.
MAG COMMERCE d.o.o.
SOLAR LEKTUS - DIMPLEX
INTERPLAN d.o.o.
KOLOMEJEC d.o.o.
TEHNIX d.o.o.


MAG COMMERCE d.o.o.

Tvrtka MAG COMMERCE d.o.o. osnovana je 1990. godine i u privatnom je vlasništvu. Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a u zaokruženoj cjelini poslovanja MAG COMMERCE d.o.o. ima vlastitu službu knjigovodstva, marketinga i komercijale, te prodajne prostore.
Poslovnica u Sesvetama je centralno veleprodajno skladište za spojne elemente i procesnu pneumatiku, te maloprodajna trgovina.
Tvrtka MAG COMMERCE je izrazito fokusirana na post prodajni proces i servis koji se obavlja u radionici u Čakovcu kao i u Sesvetama, gdje se izvode svi radovi na reparaturi i servisiranju opreme koje tvrtka zastupa, u jamstvenom i izvan jamstvenog roka.
Pored stacionirane radionice, zbog potreba brzih intervencija, posjeduju nekoliko auto-radionica opremljenih suvremenim alatima i testerima za servis i popravak na mjestu ugradnje opreme.
Uz renomirane brandove industrije čiji su ekskluzivni predstavnici, također imaju vlastitu proizvodnju pneumatskih cilindara po izuzetno brzim rokovima isporuke.

MAG COMMERCE d.o.o. MAG COMMERCE d.o.o. MAG COMMERCE d.o.o.
SOLAR LEKTUS - DIMPLEX

Matično društvo Glen Dimplex Njemačka je Glen Dimplex Group sa sjedištem u Dublinu, Irska.
10.000,00 zaposlenih i dugogodišnja obiteljska tradicija nude kompletnu ponudu GRIJANJA I VENTILACIJE, APARATA ZA DOMAĆINSTVO, KOMERCIJALNA I INDUSTRIJSKA RIJEŠENJA ELEKTRIČNIH SUSTAVA i za nas najbitnije DIMPLEX je važan igrač u svijetu obnovljivih izvora energije.

Grupa tvrtki sa 900 zaposlenih i prihodima većim od 200 milijuna eura sa sjedištem u Kulmbach
Imamo više od 35 godina iskustva u proizvodnji električnih sustava za grijanja i hlađenja.

Solar Lektus je prije nešto više od godine dana dobila generalno zastupništvo za toplinske pumpe DIMPLEX te za prateći program kao što su ventilokonvektori , štedno grijanje na struju, oprema pri ugradnji dizalica topline.
Put do zastupništva stvoren je školovanjem, certificiranjem stručnog osoblja za postavljanje toplinskih pumpi te njihovu prodaju.

SOLAR LEKTUS - DIMPLEX SOLAR LEKTUS - DIMPLEX SOLAR LEKTUS - DIMPLEX


INTERPLAN d.o.o.

Tvrtka Interplan sa sjedištem u Karlovcu osnovana je 1989. g. i od tada se vrlo uspješno bavi poslovima u zaštiti okoliša. Djelatnici tvrtke Interplan imaju 35 g. radnog iskustva iz područja zaštite okoliša (prije zaposlenici JUGOTURBINE).
Interplan se bavi izgradnjom i projektiranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih voda već 30 godina (prije u Jugoturbini). Poznavajući probleme pročišćavanja otpadnih voda hotela, kampova, škola, marina, trgovačkih centara, naselja, gradova, industrije nudi svoje tipske uređaje koji su predviđeni upravo za tu namjenu. Prednost im je povoljna cijena, visok stupanj biološkog pročišćavanja (više od 95 %), automatski rad i neznatan utrošak energije. Izlazna voda se smije upuštati u prirodni recipijent II kategorije (potok, rijeka, more i sl.).
Nakon dugogodišnje uspješne suradnje i dugogodišnjim korištenjem proizvoda njemačke tvrtke BECKER, Interplan je postao njihov prodajn predstavnik kompresora i vakuum pumpi.

INTERPLAN d.o.o.

KOLOMEJEC d.o.o.

Tvrtka Kolomejec d.o.o. osnovana je 1992. godine i bavi se proizvodnjom, prodajom i uslugom spajanja procesnih i transportnih traka, kao i remenskog prijenosa.
Današnji proizvodni procesi postavljaju visoke zahtjeve pred transportne trake. Gotovo je postalo pravilo da se za vrijeme transporta izvode određeni procesi na traci (sušenje, hlađenje, grijanje, vlaženje, sortiranje, brojanje, posipanje šećerom ili brašnom, …). Stoga je gotovo svaka traka u biti procesna traka. Tu se mora reći da transportnu traku može napraviti svaka tvrtka, dok kod procesne trake to nije tako. Malo je tvrtki sposobno proizvesti traku za pojedine procese. Osnovni su razlozi zahtjevi koje ta traka mora ispunjavati. Trake moraju biti postojane spram biljnih i životinjskih ulja i masti, potrebne su često određene norme koje traka mora zadovoljavati (FDS, USDA, HACCP, …); zatim trake koje su otporne na visoke temperature, trake koje moraju prelaziti preko “noža” (nepokretnog valjka malih dimenzija), trake koje ne smiju truliti ili vremenom gubiti svoja svojstva, trake koje dok gore ne proizvode otrovne plinove, trake proizvedene bez spojnog mjesta, trake koje ne podliježu svakodnevnom savijanju i zakretanju, kao i mnoštvo drugih zahtjeva koje korisnik zatraži. Materijali traka su proizvod ugledne tvrtke Ammeraal, čiji smo ekskluzivni zastupnik za područje bivše države.

KOLOMEJEC d.o.o. KOLOMEJEC d.o.o.

TEHNIX d.o.o.

Kompanija TEHNIX stalnim razvojem i usavršavanjem svojih proizvoda za obradu komunalnih otpadnih voda te usklađivanjem sa EU direktivom o obradi otpadnih komunalnih voda, jača svoj položaj na sve zahtjevnijem EU tržištu. U suradnji sa Njemačkom kompanijom EVS(Entsorgungs Verband Saar) razvijamo moderna rješenja za obradu komunalnih otpadnih voda prilagođena potrebama specifičnim lokalnih zajednica.

TEHNIX d.o.o. TEHNIX d.o.o. TEHNIX d.o.o. TEHNIX d.o.o.

IZVOR: NadzorPLUS
POSJETA: 1633

Povezane vijesti