SASO 2017 - Izlagači: MATERIJALI

Utorak, 07.11.2017. | Vijesti
Kao i svake godine do sada na sajmu SASO 2017 predstavilo se pregršt proizvođača građevinskih materijala iz Hrvatske i regije. Za vrijeme sajma svi izlagači su se trudili prezentirati svoje proizvode potencijalnim klijentima.
BOSTON d.o.o.
BETON LUČKO d.o.o.
GORIŠKE OPEKARNE d.d.
MAPEI CROATIA d.o.o.
EUROPANELI d.o.o.
KONAVLE METAL d.o.o.


BOSTON d.o.o.

3D Tiles system panela je savršeno rješenje za dekoraciju interijera. Naši dizajni će obogatiti i podići kvalitetu svakog interijera, a svakim danom u suradnji sa dizajnerima izbor novih modela je sve veći.
Budući da se paneli nakon instalacije bojaju zidnim bojama, na korisniku je da izabere nijansu koja mu najviše odgovara za interijer, a izbor je praktički neograničen.
Trvrtka je također izlagala i fasadnu "ručno rađenu" opeku Vandersanden. Vandersanden proizvodi pune fasadne cigle, slip opeku, podnu opeku, Zero opeku (bez efekta fuge), opeku raznih oblika i dimenzija te kreativna fasadna rešenja kao što su SIGNA paneli.

3D Tiles 3D Tiles 3D TilesBETON LUČKO d.o.o.

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina. lzgradnjom proizvodnih pogona i rasprostranjenom prodajnom mrežom na cijelom teritoriju Hrvatske, postala je vodeća tvrtka u svom segmentu. Proizvodni asortiman čini velik izbor visokokvalitetne betonske galanterije: opločnici, rubnjaci, kanalice, cijevi, lomljeni blokovi, obloge stepenica, fasadne obloge…
Proizvodnja ke potpuno automatska, kompjuterski upravljana i laserski kontrolirana. Kod pripreme betona koriste se samo najbolji materijali. Kvaliteta proizvodnje proizvoda kontrolira se u vlastitom laboratoriju. Sukladnost proizvoda sa HRN EN normama kontroliraju i nezavisni instituti. To daje kvaliteti proizvoda i posebnu dimenziju. Dobavljači su najvećim građevinskim i trgovačkim sustavima u državi. Puno proizvoda također izvoze, a posebno one s dodatno obrađenom površinom.
Stalno usavršavanje i dodatne edukacije, kontinuirano informiranje o novitetima na tržištu, organizacija i prisustvo na stručnim skupovima rezultiraju zadovoljnim djelatnicima i proizvodima visoke kvalitete!
Tvrtka Beton Lučko danas je renomirani i prepoznati partner u gradnji i to upravo zahvaljujući kvaliteti i raznolikosti proizvodnog programa.

BETON LUČKO d.o.o. BETON LUČKO d.o.o. BETON LUČKO d.o.o. BETON LUČKO d.o.o.GORIŠKE OPEKARNE d.d. „Korec“

Goriške opekarne već 70 godina nastavljaju tradiciju opekarstva. Bogatu tradiciju i iskustva predaka, nadgradili su suvremenom tehnološkom opremom u proizvodnji. Njihovi proizvodi su izrađeni isključivo od prirodne gline pečene na visokoj temperaturi, a savršeni oblik i kvalitetna izrade osiguravaju im prepoznatljivost.


Goriške opekarne d.d. Goriške opekarne d.d. Goriške opekarne d.d.

MAPEI CROATIA d.o.o.


Osnovan 1937. godine u Milanu, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo.

Još u 60-im godinama prošlog stoljeća Mapei je pokrenuo svoju strategiju internacionalizacije s namjerom približavanja svoje proizvodnje lokalnim tržištima kako bi troškove otpreme sveo na minimum.

Grupa danas broji 81 podružnica s 70 proizvodnih pogona u 32 zemalja na 5 kontinenata.

Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju a to potvrđuju i brojke - 12% od ukupno zaposlenih u Grupi radi u laboratorijima za istraživanje i razvoj (I&R). 5% godišnjeg prometa ulaže se u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima.
Nadalje, Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o. Mapei Croatia d.o.o.


EUROPANELI d.o.o.


Vareni žičani paneli i stupovi osiguravaju jedinstven način ograđivanja. Sistem EURO-PANEL je ograda čistih i modernih oblika koja plijeni svojim jednostavnim i skladnim izgledom. Poseban 3D oblik i visok stupanj sigurnosti i dugotrajnosti zadovoljit će sva očekivanja.

KONAVLE METAL d.o.o.


Proizvodnja vrata i prozora od metala. Metali - obrada, reciklaža, prodaja, Obrada metala, izrada metalnih konstrukcija.

KONAVLE METAL d.o.o. KONAVLE METAL d.o.o. KONAVLE METAL d.o.o.

IZVOR: NadzorPLUS
POSJETA: 1317

Povezane vijesti