SASO 2017 - Izlagači: BAZENI

Ponedjeljak, 06.11.2017. | Vijesti
Novost ovogodišnjeg sajma SASO je sajam bazena i bazenske opreme koji uključuje i uređenje okoliša. Predstavilo se više izlagača uz veliki interes posjetitelja što je pokazatelj da je potražnja za ugradnjom bazena u daljnjem usponu.
BAZENI KAŠTELA d.o.o.
ARMSTARK d.o.o.
RO-LA Transkop d.o.o.
SPA STUDIO d.o.o.
ERDEC d.o.o.
JERKIĆ d.o.o.
NIVETO d.o.o.


BAZENI KAŠTELA d.o.o.

Tvrtka Bazeni Kaštela d.o.o. specijalizirana je za projektiranje, izgradnju, montažu i održavanje raznih vrsta bazena, sauna i hidromasažnih kada, te prodaju bazenske opreme.

Djelatnosti:
- montaža bazena i bazenske opreme
- postavljanje bazenskih folija
- montaža hidromasažnih bazena
- priprema i dezifenkcija bazenske vode (automatsko doziranje)
- hidroizolacija bazena i ravnih krovova
- montaža uređaja za odvlaživanje i klimatizaciju bazenskog prostora
- održavanje i servis bazena

Individualni profesionalni pristup svakom klijentu, pronalaženje optimalnog rješenja s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno i profesionalno sprovođenje dogovorenog u konačni proizvod, redovit servis i održavanje su razlog za stjecanja sve većeg broja klijenta.
Uvjerite se u našu kvalitetu te slobodno i bez ikakvih obveza posjetite naš prodajni salon u Kaštel Lukšiću i upoznajte se s djelatnicima te osjetite našu pozitivnu energiju.
Ulaganje u edukaciju djelatnika te prihvaćanje novih tehnologija na području djelatnosti tvrtke te konstantno praćenje tržišta temelj su nastavka kvalitetnog rada.

Bazeni Kaštela d.o.o. Bazeni Kaštela d.o.o. Bazeni Kaštela d.o.o. Bazeni Kaštela d.o.o.

ARMSTARK d.o.o.

Armstark je svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda za opremanje privatnih wellness oaza direktno prisutan i u Hrvatskoj, te uz naše stručno osoblje i kvalitetne distributere širom Europe stvaramo mrežu zadovoljnih korisnika čija je preporuka naša najbolja promocija i motivacija za nove ideje i proizvode čemu svjedoče i brojne nagrade.

Armstark d.o.o. Armstark d.o.o. Armstark d.o.o.


RO-LA Transkop d.o.o.

RO-LA Transkop je poduzeće koje se bavi bazenskom tehnikom i nudi izradu bazena po sistemu „Ključ u ruke“.
Pružaju kompletnu uslugu, od početka izgradnje pa do konačnih završnih radova i postavljanja bazenske opreme., a također i servis, održavanje ili projektiranje. Rade i iskope, uređuju okućnice i parkove te vrše usluge prijevoza svih vrsta tereta.
Iz ponude izdvajaju kompletnu opremu potrebnu za čišćenje kao što su primjerice filteri, pumpe, skimmeri, četke, mreže, cerade, mlaznice i slično. Nude široku paletu preparata i opreme za čišćenje i održavanje vode, kloriranje i zaštita od algi, instrumente i testere za provjeru kakvoće vode, UV dezinfekciju vode, automatske dozatore klora i zaštitnih sredstava.

RO-LA Transkop RO-LA Transkop


SPA STUDIO d.o.o.

Hidromasažni bazeni, saune, vanjsko uređenje i ostala oprema za opuštanje.

SPA STUDIO d.o.o. SPA STUDIO d.o.o. SPA STUDIO d.o.o.


ERDEC d.o.o.

Erdec d.o.o. osnovano je 01.07.2013. godine preuzimanjem gospodarske cjeline GPZ Molve. Porodična su tvrtka. U poduzeće je uneseno predznanje radnika i rukovodećeg kadra iz firmi sličnog ili istog proizvodnog programa i tehnologije proizvodnje, tako da se može reći da Erdec d.o.o. poznaje i primjenjuje tehnologiju već 18 godina.
Proizvodni program su razvili samostalno, ali uz veliku pomoć i suradnju s Institutom građevinarstava Hrvatske, Građevinskim fakultetom iz Zagreba i partnerima iz Europske unije (Topolwater, IMG Bochemia i dr.) Kod izrade novog proizvoda uvijek u početku koristimo iskustva drugih proizvođača bilo inozemnih ili domaćih, surađujemo sa IGH i Građevinskim fakultetom te razvijaju novi, bolji i kvalitetniji proizvod.
Svakom poslu pristupa se pojedinačno razrađuje se plan rada, osiguravaju atesti, ispituje kvaliteta i tek tada proizvod može izaći na tržište.


ERDEC d.o.o. ERDEC d.o.o. ERDEC d.o.o.


JERKIĆ d.o.o.

Tvrtka JERKIĆ d.o.o. je od 1989. zastupnik francuske firme Desjoyaux koja se proizvodnjom bazena i bazenske opreme te po načinu izgradnje i tehnologije filtriranja vode isprofilirala kao jedan od najboljih proizvođača bazena u Europi pa i u svijetu. Tijekom dvadesetopetogodišnjeg rada izgrađeno je i reparirano, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, preko 500 obiteljskih, hotelskih i javnih bazena. Kako vanjskih tako i unutarnjih.

NIVETO d.o.o.

Firma "niveto" danas je jedna od vodećih firmi u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena i Aqua parkova u Hrvatskoj, a snažno napreduje i u susjednim Ex-Yu državama.


NIVETO d.o.o. NIVETO d.o.o.
IZVOR: NadzorPLUS
POSJETA: 1334

Povezane vijesti