Rezultati istraživanja nakon održanih prvih DANA ARHITEKATA

Ponedjeljak, 03.07.2017. | Vijesti
Poštovane kolege, predstavljamo Vam rezultate istraživanja koje je u lipnju, nakon održanih prvih DANA ARHITEKTA provela Hrvatska komora arhitekata.
Istraživanje se odnosilo na evaluaciju programa i organizacije, a rezultati istraživanja pomoći će nam oko pripreme sljedećih, drugih DANA ARHITEKATA koji će se održati u proljeće 2018. godine!

Hvala Vam svima na sudjelovanju na prvim DANIMA te na odvojenom vremenu za ispunjavanje ankete!

93% sudionika Dana arhitekata 1.0 iznimno je zadovoljno organizacijom konferencije!

Čak 93% sudionika konferencije Dani arhitekata 1.0 je izrazito zadovoljno ili vrlo zadovoljno organizacijom godišnje konferencije, a 87% preporučit će konferenciju kolegama i poznanicima, pokazalo je istraživanje zadovoljstva sudionika koje je u lipnju provela Hrvatska komora arhitekata. Istraživanje je provedeno anketom koja je poslana elektroničkom poštom na sudionike konferencije.

Osim organizacijom, većina sudionika iskazala je zadovoljstvo kvalitetom programa konferencije, njih 84%, a program je na ljestvici od 1 do 5 ocijenjen četvorkom (prosječna ocjena 4,3).

Zadovoljstvo programom ovisilo je o temama koje su izlagane, pri čemu su sudionici najzadovoljniji programom iz područja arhitekture i digitalnog doba (prosječna ocjena 4,4) te energetskog doba (4,3) i urbanizma (4,1). Kao najzanimljiviji okrugli stol ispitanici su istaknuli tribinu o zakonima o gradnji i prostornom uređenju, koji čak 43% ispitanika smatra najzanimljivijim na Danima arhitekata. Slijede ga okrugli stol o arhitekturi i digitalnom dobu, te okrugli stol o urbanizmu Grad u budućnosti – vizije i strategije.

Detaljnije rezultate ankete možete pogledati ovdje.


IZVOR: arhitekti-hka.hr
POSJETA: 644

Povezane vijesti