Dani otvorenih vrata FGAG

Petak, 21.04.2017. | Vijesti
U sklopu 15. Festivala znanosti koje Sveučilište u Splitu organizira u terminu od 24. do 29. travnja 2017. na temu „Vrijeme“ (glavna tema uključuje i kronološko i meteorološko vrijeme), Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije će otvoriti svoja vrata za maturante i ostale posjetitelje, te u internoj manifestaciji Dani otvorenih vrata FGAG predstaviti suvremene studijske programe, najnovija dostignuća u okviru znanstvenoistraživačkog rada te kapitalna ostvarenja u struci s ciljem popularizacije struke i približavanja iste široj javnosti.


Ponukani značajnim brojem upisanih studenata koji su završili srednjoškolske programe Vaše škole i uspješno savladali proces visokoškolskog obrazovanja „pod našim krovom“, a s ciljem daljnjeg nastavka suradnje i upoznavanje učenika sa sadržajima studijskih programa i postignuća u području djelovanja, slobodni smo pozvati Vas i učenike završnih godina na sudjelovanje u manifestaciji Dani otvorenih vrata FGAG koji će se od 24. do 29. travnja 2017. održavati u prostorijama Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u terminima od 11 do 16 sati.

U sklopu organiziranih aktivnosti (raspored u prilogu poziva) uz obilazak Fakulteta, popularne prezentacije i iskustva bivših studenata, laboratoriji će otvoriti svoja vrata i dočarati učenicima prizore poput rušenja brane, simulacije realnog potresa i sl.

Uz srdačnu dobrodošlicu,

Dekan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije

Prof. dr. sc. Boris TrogrlićIZVOR: gradst.unist.hr
POSJETA: 732

Povezane vijesti